Hej, jag heter Helga. Vad kul att du har hittat hit!

Jag är skribenten, receptkreatören, fotografen och kocken bakom Vegoskafferiet.se. Detta är en webbplats dedikerad till allt som berör vegansk mat och bakverk. Här hittar du recept för alla tillfällen, s.s. vardagsmiddagen, kalaset, första dejten, middagsbjudningen eller fredagsmyset! Mitt mål är att dela med mig av maträtter som har restaurangkvalitet men som samtidigt är enkla och lättillgängliga. Här delar jag veganska versioner av klassiska maträtter och bakelser som ni redan tycker om, samtidigt som ni förhoppningsvis kommer att hitta recept på nya och spännande veganska rätter ni aldrig provat förut.

Vanliga frågor!

  • Jag startade Vegoskafferiet hösten 2021. Jag hade länge funderat på det och gjorde själva sidan året innan men var lite för rädd för att verkligen ta steget. I augusti 2021 bestämde jag mig för att våga satsa och då föddes Vegoskafferiet.

  • Ja alla recept, texter och bilder gör jag själv. Jag har bloggat sen 2016 på Isländska och har under dom åren utvecklas mycket som matfotograf och fortsätter att lära mig hela tiden.

  • Jag använder Fujifilm xt-3 och mina favorit objektiv är Fujinon 80mm macro och Fujinon 50mm f2.

  • Ja det göt jag. Jag älskar att jobba med företag som har en bra vision och värden. Jag arbetar endast med varumärken jag själv använder i mitt dagliga liv och tycker om.

Samarbeta med Helga

Jag älskar att arbeta med varumärken som på ett autentiskt sätt överensstämmer med mitt innehåll, oavsett om det är genom sponsring, receptutveckling eller matfotografi.

Jag hjälper också till att lyfta varumärken genom att skapa innehåll för socialamedier och web.

Kontakta mig här:

vegoskafferietse@gmail.com