Smarrig vegansk lasagnesoppa

Idag ska jag dela med er recept på en smarrig vegansk lasagnesoppa. Jag älskar lasagne och jag älskar en god soppa, så här har vi kombination av båda. En härlig soppa som innehåller allt det jag tycker är bäst med en lasagne, så som krossade tomater, vegofärs, grönsaker, massor med vitlök, italienska kryddor, lasagneplattor och flera godsaker. En enkel och god middag som värmer både kropp och själ.

Jag och min syster Júlía har ett recept på lasagnesoppa i våran kokbok och dagens recept är inspirerad av den. Den i boken är dock mer som en minestronesoppa, en klar soppa med tomater, italienska kryddor och lasagneplattor. Super smarrig. Det jag ville göra med dagens recept var att ta den gamla soppan till nästa level och göra den mer som min favorit lasagne och ändrade därför receptet ganska mycket.

Den här soppan är en av dom bästa jag lagat på länge. Den är lättlagad och väldigt mättande och full av näring i form av vegofärs, grönsaker och lasagneplattor. Soppan i boken innehåller bruna linser och det går såklart att använde de istället för färs om man vill, men jag älskar verkligen vegofärs och tycker det passar perfekt i lasagnesoppan. Om ni älskar soppor rekommenderar jag även att kika på min linssoppa. Receptet på den hittar ni HÄR!

@vegoskafferiet.se Här har vi två saker jag ÄLSKAR kombinerat i en! Lasagne + soppa = Lasagnesoppa! 🧡👌#foryou #foodtok #fyp #fördig #vegan #recept ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

Takk så hemskt mycket för att du läste och hoppas du kommer tycka om receptet. Om du lagar soppan, eller nånting annat på bloggen, skulle jag bli så himla glad om du taggad mig på Instagram!! :D

-Helga María

Föregående
Föregående

Frasiga veganska våfflor

Nästa
Nästa

Vegansk krämig citronpasta